Overzicht galerijen

[English] - [Nederlands]

Welkom

Sylvia Konior is een laatbloeier. Wachtend op het digitale tijdperk kropte ze al haar gevoelens en frustraties op. Toen ze eindelijk startte met fotograferen vloeiden de emoties over. Het vat creativiteit ontplofte gewoonweg. Na het weggooien van haar mantel der schaamte werd haar werk ook lijfelijk. Ze gebruikt haar lichaam om haar werken te creëren. Sylvia werkt meestal alleen en het liefst maakt ze zelfportretten. De zelfportretten van Sylvia Konior zijn taferelen waarin zich traag een plot ontrafelt. Soms is er een snelle lach, instant humor, lolligheid troef. Maar het echte verhaal vraagt tijd en aandacht van wie kijkt. Het zijn beelden met een grote herkenbaarheid, en gestut door meesterlijke humor en surreële situaties waarin een mens vertwijfeld haar weg zoekt. Voortgestuwd door vragen over haar gezinsleven, haar lichaam en haar plaats in de wereld.

 

 

Red Charlie Magazine

Wat is Charlie?

In deze tijden waarin raw beelden een verboden iets is geworden is Charlie Magazine meer dan nodig. Charlie is een online magazine dat niet schrijft zoals adverteerders en winstmodellen dat willen. Wij fotoshoppen de wereld niet maar durven onze werkelijke waarheid te tonen. Geen onhaalbare schoonheidsidealen of vernietigende oordelen. Wel realistische rolmodellen, herkenbare columns, scherpe humor en stevige opiniestukken.

Had Gatz een vrouw geweest hadden we onze subsidies waarschijnlijk behouden en kon Charlie zijn zo belangrijk werk verder zetten.  Het is meer dan nodig om onze vrouwelijke stem te laten horen. Door Charlie zien onze jongeren nog raw beelden, onbewerkt en reëel.
Wij vrouwen, feministen mogen niet in slaap vallen in deze drukke tijden. Het is tijd voor een nieuwe feministische golf.
Steun Charlie Magazine door een gift of een abonnement te nemen. Zo kan je echte verhalen van echte vrouwen lezen en beleven. Ik heb een droom...
https://www.charliemag.be/#fundraiser-modal

 

 

 

 

 

 

Het magazine is te koop in de Standaard Boekhandel en de betere krantenwinkels.

Charlie Magazine kan je online kopen, alsook andere leuke gadjets.

 

 

 

T-shirts kunnen besteld worden in de Charlie Shop.

 


 

 

Boek: Gewoon Anders

boek_gewoon_anders.png

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren