Overzicht galerijen

[English] - [Nederlands]

Welkom

Sylvia Konior is een laatbloeier. Wachtend op het digitale tijdperk kropte ze al haar gevoelens en frustraties op. Toen ze eindelijk startte met fotograferen vloeiden de emoties over. Het vat creativiteit ontplofte gewoonweg. Na het weggooien van haar mantel der schaamte werd haar werk ook lijfelijk. Ze gebruikt haar lichaam om haar werken te creëren. Sylvia werkt meestal alleen en het liefst maakt ze zelfportretten. De zelfportretten van Sylvia Konior zijn taferelen waarin zich traag een plot ontrafelt. Soms is er een snelle lach, instant humor, lolligheid troef. Maar het echte verhaal vraagt tijd en aandacht van wie kijkt. Het zijn beelden met een grote herkenbaarheid, en gestut door meesterlijke humor en surreële situaties waarin een mens vertwijfeld haar weg zoekt. Voortgestuwd door vragen over haar gezinsleven, haar lichaam en haar plaats in de wereld.

 

 

Wordt een Charlie's Angel

Wat is Charlie?

Charlie is een online magazine dat niet schrijft zoals adverteerders en winstmodellen dat willen. Wij fotoshoppen de wereld niet maar durven onze werkelijke waarheid te tonen.

Geen onhaalbare schoonheidsidealen of vernietigende oordelen. Wel realistische rolmodellen, herkenbare columns, scherpe humor en stevige opiniestukken. 

Vanaf 04/2018 boekzine 07 te koop in de Standaard Boekhandel.

 

 

 

 

 

Het magazine is te koop in de Standaard Boekhandel en de betere krantenwinkels.

Charlie Magazine kan je online kopen, alsook andere leuke gadjets.

 

 

 

T-shirts kunnen besteld worden in de Charlie Shop.

 


 

 

Boek: Gewoon Anders

boek_gewoon_anders.png

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren