collars maalsteenkraag Sylvia Konior zelfportret Sylvia Konior Kinder plantage Sylvia Konior aan de rivier en bij de wrakken zwart wit het uitstervende ras van de huisvrouw zelfportret zonne creme queen of fucking everything overwerkt moeder maria, piknik

FotografieCircuit Vlaanderen 2009-12

Gewoon_anders.jpgEen foto is voor mij pas geslaagd als ze een emotie oproept.

Van strakke beelden ben ik geen grote fan, ik hou van de warmte van echte mensen. Daarom werk ik met echte modellen, mensen zoals jij en ik.

 

GEWOON ANDERS

 

Als kind wilde ik al anders zijn, mijn eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Meestal ging ik een andere weg op, om tot een creatief en uniek resultaat te komen. Die drang om tegen de stroom in te gaan heb ik nog steeds.
Ik wil een eigen draai geven aan een beeld, mijn eigen beelden creëren. Ik hou ervan ensceneringen te gebruiken.

 

Een foto is voor mij pas geslaagd als ze een emotie oproept. Van strakke beelden ben ik geen grote fan, ik hou van de warmte van echte mensen. Daarom werk ik met modellen, zoals jij en ik.

 

Iedereen is uniek, de buurvrouw, je oma of die ene man uit dat café... Het te ver gaan zoeken is nergens voor nodig, kijk eens om jee heen naar al die mooie mensen. Elke persoon heeft zijn of haar lichamelijke gebreken, so what?
Geef mij maar puur natuur, de dingen zoals ze zijn.

 

Omdat ik fotografeer met gevoel, heb ik een breed oeuvre.
De drang om een bepaald beeld te creëren beheerst me, ik ga er helemaal in op en zal er dan ook het beste uithalen met de middelen die ik heb.
Taboes maak ik bespreekbaar, humor is de rode draad door mijn werk.


10/10/2011 until 10/11/2011
Locationc.c. De Steiger
AddressWaalvest, 8930 Menen
Websitehttp://www.ccdesteiger.be

Back to previous page