collars maalsteenkraag Sylvia Konior zelfportret Sylvia Konior Kinder plantage Sylvia Konior aan de rivier en bij de wrakken zwart wit het uitstervende ras van de huisvrouw zelfportret zonne creme queen of fucking everything overwerkt moeder maria, piknik

Foto/Synthese

 

Fotosynthese zijn acht fotografen : een groep , verenigd in een éénmalige fotografisch kunstcoöperatief. In een gezamenlijk opgezette tentoonstelling in het kunstenhuis wordt - vertrekkend vanuit fotografie als kunstvorm - verder gebouwd en ontstaat er die manier nieuw werk die de fotografie zelf overtreft als zijnde een vlug medium die louter tweedimensionaal zou kunnen bestaan.

De gemeenschappelijke basis van de leden is de fotografie. Fotografie als baken bij het aftasten en uitdagen van onderlinge verscheidenheid en contrasterende werkmethodes. Zo ontstaat er dialoog, wederzijdse bevraging, feedback en reflectie.  Niets wordt als vanzelfsprekend beschouwd, nieuwe interpretaties ontstaan, en terrein wordt ontgonnen. Zo ontstaat er ook dynamiek in de verschillende tentoonstellingskamers en in presentatievormen.

Met werk van Nick Proot, Stijn Stragier, Sylvia Konior, Paul Dewitte, Dirk Verhulst, Lieven Neyrinck, Stijn Vanneste en Toon Maes.

Praktisch:

  • Open van donderdag tot en met zondag van 14 tot 17 uur.
  • Openingsdagen: vrijdag 30/06 tot en met zondag 17/09. Gesloten tussen 27/07 en 06/08
  • Gratis inkom
  • Opening op donderdagavond, 29 juni om 19u30. Schrijf je hier in.
  • Adres: Kunstenhuis Marktstraat 100

Bewaren


29/06/2017 from 19u30 until 17/09/2017
LocationKunstenhuis
AddressMarktstraat 100, Harelbeke
Websitehttps://www.harelbeke.be/adressen/kunstenhuis

Back to previous page